Viilutatud Iberia Bellota Chorizo - VIILUTATUD
Embutido, mis on valmistatud segust hakitud iberico sealiha, millele on lisatud soola, maitseaineid ja lisaaineid, sõtkutud ja täidetud loomsesse soolde.
Üle 4 kuu küpsemisega, delikaatse maitse ja iseloomuliku aroomiga.
Valmistamisprotsess: Valimine, hakkimine, sõtkumine, täitmine, küpsemine, viilutamine ja pakendamine.
Koostisosad: Iberico sealiha, Pimentón D.O la Vera (Cáceres), sool, küüslauk, oreganot ja säilitusaineid, täidetud looduslikku soolde.
Netokaal: 100 g.
Jaotamise ja transportimise tingimused: Toatemperatuuril ei ole piiranguid. Kui see on vaakumpakendis, siis temperatuuril alla 5ºC. Tarbimiseks on soovitatav temperatuur 15º-18ºC.
Valmistamisprotsess: Valimine, hakkimine, sõtkumine, täitmine, küpsemine, viilutamine ja pakendamine.
Koostisosad: Iberico sealiha, Pimentón D.O la Vera (Cáceres), sool, küüslauk, oreganot ja säilitusaineid.
Netokaal: 100 g.